LIVE VANAF DE MAKATHON KLIMAATADAPTATIE

3 t/m 5 oktober organiseren de samenwerkende partners van SMART MAKERS EDUCATION de Makathon Smart Solutions voor de Watersector 2018. Dit jaar is het thema Klimaatadaptatie. Welke slimme oplossingen zijn er voor lange periode van droogte en korte periode van veel regen die met de klimaatveranderingen meer zullen gaan voorkomen.

logo-sme-wit-wide.png

Kiezen • Leren • Werken • Innoveren • Onderzoeken

 

'PUBLIEK PRIVAAT SAMENWERKEN Om Jongeren en werknemers voor te bereiden op EEN LEVEN LANG LEREN EN werken met Smart Technology'

Practor-Day3-167-1-.jpg

Het samenwerkingsverband SMART MAKERS EDUCATION zet zich in voor het: interesseren van jongeren voor een beroep in ICT of techniek, trainen van docenten en leerkrachten, ontwikkelen van onderwijscurricula met 21e eeuwse vaardigheden i.c.m. 21e eeuwse technologie, verbeteren van doorstoom vmbo naar mbo naar hbo, verbinden van jong talent aan bedrijven en ontwikkeling van nieuwe innovatieve didactische werkvormen zoals makathons in het onderwijs.


SMART TECHNOLOGY


Smart Technology is het slim combineren en integreren van bestaande en nieuwe technologieën met ICT. Dit leidt tot nieuwe innovatieve processen, producten en diensten met een grote impact op leven en werk.

 

 

IMG_2684.JPG
 

agenda BLOG


TWITTER

YOUTUBE