20aff4a3-bbf8-4693-8dba-1b69894d23b6.JPG

STAGE LOPEN

3dMakerszone; Revolutionizing how things are made.

Wie zijn wij
De Nederlandse Maak industrie moet bijblijven in een snel veranderende wereld, zeker waar het de productie van goederen betreft. Om dat te laten gebeuren is het Smart Industry programma gestart. De 3dMakerszone is een plek waar de agenda van dit programma tot uitvoering worden gebracht. Hoe? Door met slimmere producten slimmer producten te maken.
Dit doen wij door diverse disruptieve technologie├źn te combineren; denk aan IOT, Robots, 3d printen. Hiermee ontwikkelen we prototypes, onderdelen en eindproducten. Bij de 3D Makers Zone kunt je terecht voor opdrachten in professioneel 3D-printing, high-end 3D-scanning, design voor 3D-printing, inspiratiesessies voor bedrijven, advies & trainingen en meer.

Wat kun je doen
Natuurlijk werken wij in deze projecten nauw samen met onderwijsinstellingen. En er zijn vrijwel continue stageplaatsen voor enthousiaste studenten op allerlei niveaus en van allerlei soorten opleidingen;  (V)MBO, HBO of Universitair niveau.

Denk op technisch vlak bijvoorbeeld op het gebied van:
Embedded systems,
Technische informatica,
Werktuigbouwkunde
Engineering
Product design
Industrieel ontwerp

Maar het is niet alleen maar techniek; er is ook altijd een stageplek voor leuke mensen die ons komen ondersteunen bij het vertellen van ons verhaal. Denk aan
- Marketing (online)
- Communicatie
- Social Media
- Video
- ICT/Vormgeving.
Hierbij is het zowel mogelijk om dedicated aan een specifiek project te werken, als in een meer flexibele rol voor verschillende projecten werk uit te voeren.

Stagelopen bij de 3dMakerszone betekent werken in een dynamische omgeving, waarbij flexibiliteit en eigen initiatief belangrijke factoren zijn. Wij werken vanuit het Fieldlab de 3d Makerszone in Haarlem. Je maakt kennis met de technieken die op veel kortere termijn dan je denkt onze productieprocessen en leefwerelden gaan bepalen. Wees er als eerste bij.