Haarlem: opleiding Smart ICT engineer van start met 40 studenten!

Practor-Day3 167 1 .jpg

De opleiding Smart ICT Engineer is van start! Ruim 40 studenten hebben gekozen voor de nieuwe mbo niveau 4 opleiding die wordt aangeboden door het Nova College. De komende 3 jaar worden zij opgeleid om als Smart ICT engineer aan de slag te gaan met het ontwerpen, installeren en onderhouden van slimme - smart - toepassingen, die in steeds meer gebouwen en apparaten worden gebouwd. Het komende half jaar volgen de studenten samen met in totaal ongeveer 200 eerstejaars ict studenten een algemeen programma met onderdelen van de diverse ict opleiding inclusief de Smart opleiding.

Wilt u meer weten? Heeft een leuk project voor onze Smart ICT opleiding? Dan kunt u contact opnemen met de projectleider:

Geralt Wolterbeek - gwolterbeek@novacollege.nl