3D Overseas printing project

Schermafbeelding 2018-09-24 om 11.54.26.png

Op 20 september 2018 hebben ruim 30 studenten van de afdelingen Interieur Design en Werktuigbouw/Metaaltechniek samen een workshop 3D printen gevolgd op de 3D Makers Zone. 

Doel was kennis maken met de programmatuur en de mogelijkheden van het 3D printen. De studenten gaan in het 3D Overseas Printing Project met onze partners in Chicago van het Oakton Community College deze vaardigheden gebruiken en toepassen in de 17 Global Goals. In 2015 stelden 193 wereldleiders van de Verenigde Naties 17 Werelddoelen op die ervoor moeten zorgen dat de wereld in 2030 een eerlijke, gezonde en veilige plek is om te leven. Voor iedereen. 

Eind oktober is er weer een Conference Call, 9 am (Oakton)/4 pm (Nova) met de overseas partner waarin studenten van beide colleges het gemaakte werk uiteraard in het Engels aan elkaar presenteren.