Back to All Events

Inspiratiesessie Food en Health technologie

Ons DNA en ons levenspatroon (o.a. wat we eten en hoeveel we bewegen) bepalen samen voor een groot deel onze gezondheidsverwachting. Als docent Health & Food in Amsterdam en Delft en als lector Health & Food in Leeuwarden ligt mijn focus op technologische innovaties in de wereld van gezondheid en voeding. Met mijn onderzoekservaring in de plantenbiotechnologie en medische moleculaire biologie wil ik studenten inspireren om samen met het bedrijfsleven (www.FICA.nl) te werken aan creatieve en duurzame ideeën.
Feike van der Leij - INholland.

Deze inspiratiesessie is bijvoorbeeld voor studenten zorg en welzijn, horeca en laboratoriumtechniek. Maar natuurlijk zijn alle studenten, docenten en geïnteresseerden welkom!
 

Wil je er bij zijn? Meld je dan aan via KR@3dmakerszone.com